Aja baja......inte blanda olika märken

För att bygga en snygg hållbar nagel av bästa kvalitet, så är de viktigt att använda samma produktserie från samma märke, och inte blanda olika märken och produkter med varandra.
Detta kan ge allvarliga konsekvenser för din kund även för dig som nagelterapeut.
Arbetar du med NSI så ska de vara NSI produkt från bas till topp, gäller även Light Elgance, Brisa, Magnetic m.m.
Varje produkt i serien är tillverkad och framtagen för att framhäva,fästa, glänsa osv på bästa sätt med deras syskonprodukt i sammanhanget. De är inte framtagna för att du ska blanda en bonder från LE tillsammans med en biulder från NSI och en vit från Brisa CND........................detta är AJA BAJA!!!
 
Så kom ihåg de!!
 
Fick en fråga angående NSI Line out om den funkar tillsammans med Light Elagance och om någon kemist hade provat detta. Om en kemist provat detta vet jag tyvärr inte och kan därför INTE ge rådet att blanda dessa två produkter tillsammans, hänvisar dig till din leverantör av Light Elagance och fråga detta eller om dom har en likvärdig produkt som NSI Line Out.
Kom alltid ihåg att din och din kunds säkerhet är en av de viktigaste komponenterna när man arbetar med kemiska produkter som kommer i kontakt med människor..................alla märken har egna recept och icke gemensamma.
Ha de bäst nu allihopa!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0