Steg för Steg.............rengöring ansiktet!

Alldeles för många har en bristande kunskap hur man på bästa sätt gör rent & vårdar ansiktet.

Många undrar VARFÖR TVÄTTA?

Undervik- pormasker, finnar & andra oattraktiva problem

Cellförnyelse- huden sover också, på natten så stöter den bort döda hudceller & slaggprodukter bla

En god föruttsättning för att bromsa utvecklingen av tydliga åldertecken! RYNKOR!!!

Varför duger inte tvål & vatten??

Ja man rubbar hudens naturliga ph-balans, torkar ut huden. De tar bort hudens naturliga skydd vilket kan leda till att huden blir irriterad & känslig för de yttrepåverkningarna som vi utsetts för dagligen ex, solljus, avgaser m.m.1. RENGÖRING- tvätta ansiktet morgon & kväll
Finns olika typer av rengöringar gel, mousse,regöringsmjölk. Olika varianter på rengöring brukar ha att göra med vilken hudtyp du är. Känslig, Torr, Fet, Bland hy

Osäker på vad du är?
Be om hjälp i butiken elr unna dig en ansiktsbehandling hos en hudterapeut


2. Ansiktsvatten- nutriliserar ph-värdet,avlägsnar smink rester, stramar ihop porerna.
Avlägsnar hudens fett, så var extra noga i T-zonen (haka-näsa-panna)

3. Serum-Verkar djupare, dagcremen absorberas lättare & hjälper till att förebygga specifika problem ex antirynk,porsammandragande.

4.Dagcreme-Skyddar huden, smörj även halsen.
Nattcreme- fetare & återuppbyggande

Endast innan Make Up
5.Primer-Slätar ut, make up;en sitter bättre
Hemligheten till en slät perfekt hy,perfekt för en intensiv festkväll!

Jag rekommenderar
Collistars,
Smoothing-filler makeup bas


TIPS!
Brukar en gång i veckan  för att eliminera & hållaporta pormaskar peela ansiktet, detta gör jag mellan steg 1 & 2. Men använd en peeling för ansiktet & inte för kroppen. Peelingen för ansiktet ska vara finkorningt. Om de är för grovt kan du lika gärna köra med stålull!!!Recept på ansiktpeeling
0,5 dl socker
0,5 dl honung

Använd gärna ekologiska varor


Ta hand om ditt yttre

Nu blir de bara kallare & kallare, den första snön kommer nog snart & lägger ett vitt täcke över vårat land. Hoppas bara de inte blir lika mycket som förra året & året innan det.

Klimatet vi lever i med årstider & växlande väder/ tempraturer,
så har huden helt olika behov på vintern än på sommaren.

Såååå dax att byta ut dagcremen!!!

På vintern brukar jag byta ut dagcremen till en lite fetare creme som hjälper huden stå emot kylan, min hud blir annars lätt irriterad & rödflammig om jag inte tillför mer fukt, den använder jag självklart som underlag för foundation, min vinter foundation har jag spf i stället för i dagcremen, solens strålar är lika starka å skadliga året om & bakom molnen, låt dig inte luras av molnen.

Jag har 2 cremer som jag varmt rekommenderar & som inte kostar skjortan.

****************************************************************

Weleda Skin Food
Weleda är helt ekologkisk hudvård & har många fantastiska produkter för hela familjen.
Skin food är inte bara fantastisk för vintertorrt ansikte, den funkar på de mesta, nariga läppar, torra knän,armbågar,händer & fötter.

TIPS
Perfekt för att slippa en röd irriterad näsa som man ständigt snyter när man är förkyld.Känns som den ska trilla av.Smörj på kvällen vid sängående. 

Kan med gott samvete användas av hela familjen, även på lilla vovves torra nos.

Skin food innehåll avslöjar dess effektiva verkan.Styvmorsviol verkar lugnande och är känd för sin klådstillande verkan och ringblomma och kamomill har även en lugnande, vårdande verkan på huden. Är du känslig för starka dofter är Weleda inget för dig pga av deras naturliga ingredienser & oljor så luktar de väldigt mycket.

Vill du ändå prova finns de perfekta provförpackning för ca 25:-


Finns i 30ml/75ml

Pris fr 79:-

Besök gärna Weledas webshop & bekanta dig med deras produkter, dom har många RIKTIGT bra produkter.
http://shop.weleda.se/shop.asp

*****************************************************

A-Creme

Mitt andra val är A-creme, produkten har funnits på marknaden i snart 60 år, A-creme rekomenderar jag starkt om du är känslig elr har allergi, under de 60 år den funnits på marknaden har inte ett enda fall överkänslighet rapporterats. Skulle nog säga att den också är lite av en universalkräm, effektiv för mycket och kan användas av hela familjen, även djurens nosar & trampdynor.
Effektiv mot eksem.

A-creme är ofärgad, oblekt och oparfymerad, (finns även svagt parfymerad om man så önskar) samt helt fri från mineraloljebaserade produkter som vaselin paraffin eller liknande. Gjord på välbeprövade råvaror av hög kvalitet.

Något tråkig förpackning men den spelar ju ingen roll här är de ju faktiskt insidan som räknas.125gr
Pris fr 79:-
Beroende på var du handlar internet eller butik så kan den kosta strax över 100-lappen


Nyfiken på att prova A-Cremen?
 Beställ hem ett gratis prov
http://a-creme.com/index.php/kontakt/bestaell-gratisprov


Båda dessa cremer finns i välsorterade hälsokostbutiker.

Lycka till nu i vinter!!!!

Mvh/ Regina


Erbjudande på Vasastans Nagelcenter

Nu har vi oktobererbjudande, för dig som vill unna dig lite lyx i vardagen.

NAGELFÖRLÄNGNING franskt

750:- ord.pris 950:-

Ring och boka tid hos Regina: 0736-212669. Vardagar utom onsdagar

och

Cicci 0706-593028.  Behandlingar på onsdagar.

Självklart så kan du göra annat än Fransk Manikyr, kanske lite bling bling, eller helt naturella så du kan lacka dina nya naglar med din favorit färg.Mvh/ Regina


Nagelproblem - minne blott!

Mina naglar bara spricker, jag kan aldrig få långa naglar själv, nagelbanden flisar sig å svider...........Och jag har provat allt! Ingenting funkar.

Jo då, de finns ett bot mot detta!!! Men tyvärr räcker de inte att du köper upp dig på alla dessa produkter & ställer in dom i badrums skåpet!! Vardagsmat för oss nagelterapeuter, vi möter er våra kära kunder nya & våra trogna stamkunder, minst en gång i månaden. Trots att vi har denna kvalitetstid med varandra 1h-2h så är det många gånger, våra kära kunder ifrågasätter den kunskapen om ex hur viktigt de är med NAGELOLJA varje dag????

De är A och O i att naturliga naglar blir hållbara & inte går sönder,spricker osv. Lika viktigt är de om du har konstmaterial, den tar hand om nageln inunder materialet. Nagelförlängning/förstärkningen sitter bättre när den naturliga nageln mår bra, då slipper du bla. släpp och återbesöken går snabbare & blir billigare. (För jag slipper fila i oändlighet)

Men fortfarande blir jag minst lika chockad när någon undrar varför deras naglar ser ut som dom gör & bara spricker?? Har verkligen fått en "reality check" under de senaste 2 åren när jag jobbat i en kosmetika butik, om hur kunden är supernoga med vilket schampo man använder, & att de är självklart att man använder ett minst lika bra balsam. För att håret ska bibehålla en jämnfuktbalans. Lika viktigt är de för naglarna att fuktbalansen är jämn, då får du en nagel som tål lite väder & vind.

MEN de är inte någon quickfix, de tar inte 2h så har du långa starka naglar. Utan den lilla flaskan med guldet för nageln ska bli lika självklar i dina vardags rutiner, som att de är lika självklart att borsta tänderna 2 ggr om dan.................men snilleblixt ställ den vid tandborsten, framme så du ser den!!! Hur kan du då bara strunta i att dutta lite olja på dina snart vackra naglar. Ha tålamod, ge dina naglar & händer välförtjänt TLC så kommer spruckna,flisiga naglar å nagelband ett minne blott!

Receptbelagd ordination för vackra,långa & flexibla naglar från Diplomerad Nagelterapeut, med väldigt goda kunskaper, växande erfarenheter & ständiga utmaningar med allt vad som nu naglar heter!!!

 

  • Nagelolja, märke & pris. Ingen betydelse,bara du har en nagelolja & inte olivolja så blir jag glad!! Gärna 2 gånger om dagen. Tex : morgon och kväll. (VID TANDBORSTEN, elr vid TV:kontrollen)

  • Investera även i en bra handlotion, där tycker jag att man ska vara mer kräsen & lägga ner lite mer pengar på. Annars är de lätt att du smörjer händerna med något som inte återfuktar, utan torkar ut huden. (EXTRA VIKTIGT nu när vi går mot kyligare tider, OLJA,SMÖRJ & ANVÄND HANDSKAR)

  • Använd ALLTID mild aceton och oljefri remover, & för att slippa använda den såå ofta går vi ner till nästa punkt

  • Investera i ett bra baslack & toplack, så sitter nagellacket såå mycket bättre & längre!

  • Skit under naglarna nej tack! Nagelborsten tar hand om de,borsta rent med nagelborste undertill - ALDRIG,ALDRIG peta med något.

  • Nagelfil av sandpapper - ALDRIG stålfil, eller för grova filar. Resultatet blir inte så jätte bra! Be om hjälp i butiken, salongen var du nu handlar. Kan dom inte hjälpa dig att få tag i rätt fil, så gå därifrån. De kryllar av kompetenta nageltjejer i landet som kan sin sak & mer än gärna hjälper till att du får rätt produkter.

  • Skruvmejsel skruvar du med INTE Naglarna, skohornet är till för att lättare få på sig skorna INTE naglarna! Till oss kommer du å får vackra naglar & till järnhandeln går du om du behöver verktyg. Aja baja!!

  • Handskar - Vid användning av starkare kemikalier ex : diskmedel, samt ej ha händerna i för mycket vatten vilket kan leda till torra händer, så smörj & olja efter diskningen.

  • Boka regelbundna återbesök för att bibehålla dina naglar problemfria, ring elr kom förbi en gång för mycket om du är osäker på längd, släpp &  eventuell skada. Lek inte själv med konstnaglarna, laga själv, fila på nagelplattan osv. konsekvenserna kan var riktigt otäcka, samt ta långt tid för nageln att återhämta sig. Om du vill leka nagelterapeut, så utbilda dig i en skola som ska vara godkänd av SANSA. Då får du en stabil grund att stå på vilket gör de roligare & lättare att jobba!

  • Om dina naglar ofta går av så är dom troligtvis för långa! Långt är ju så snyggt, men för lååångt kan ofta bli en väldigt stor extrautgift, för man vill ju ha alla hela å de kostar! Våga ta hellre lite för kort än för långt, naglarna växer ju under materialet, vänj dig vid längden successivt, inom två veckor har du så långa du ville ha dom ifrån början.

 

Lycka till & ge inte upp med oljan, den ska bli det nya självklarheten i din handväska, necessär, som alltid är med!!!

Och alla andra underbara som inte vill ha långa naglar, de är inget måste. Oljan ska ni ha iallafall den får inte naglarna å växa i turbofart, men även korta naglar behöver lite ompyssling!!

Hoppas ni har tagit till er något av detta???....................Pssst, nageloljan!

Kramar Regina

 

 


Vem är jag?

Heter Regina Borrman är 27 år, född & uppvuxen i Västerhaninge söder om Stockholm.
Har sedan 2004 arbetat med naglar som nagelteknolog, de roligaste å bästa beslut jag någonsin gjort va att sadla om från barnskötare till nagelteknolog.
2007 pluggade jag till Make Up artist vilket var ett sätt för mig att utveckla min kreativa sida och kunna erbjuda mer behandlingar.

har under årens lopp jobbat med många märken inom naglar & make up och jagar ständigt nya sätt att utveckla mig på.
Bland annat jobbade jag i butik i ca 2 år och har via de arbetet fått möjlighet att jobba med många olika märken inom parfym, make up, naglar & hudvård.

 Så som
No7, Nuxe, Isadora, depends nagelvård, Collistars hela produktserie make up till hud/hår vård, Zirh hudvård för män, Weledas produktserie, Yvonne Ryding, Tints Of nature's naturliga hårfärger & hårvård.

Jag älskar de jag gör & är även ett stort fritidsintresse !

Mvh/ Regina


Let's wrap it!!!

Det händer så mycket nytt hela tiden...........detta har funnits ett tag men jag har precis lärt mig tekniken!!
De funkar som Minx, men heter Trendy Nail Wraps och resultatet blir såååå snyggt alla måste bara prova.Välj att täcka hela nageln med ett snyggt mönster eller snyggt högblankt kromat guld,silverEller bara tippen, resultatet blir oslagbart snyggt!!

Finns på Vasastans Nagelcenter så se till att få dina naglar wraped!!!


Magiska underverk!!

Har varit lite förkyld i snart 3 veckor & fick ngt så irriterande som sprickor i näsan pga av nässpray!
Aldrig hänt förut, dessa irriterande sår sprickor retade gallfeber på mig å försökte med allt för att få dessa å läka inget funka!!!
Trodde hoppet var ute tills jag rotade igenom min make up box å stötte på ett magiskt mirakel medel!!!

Instant Repair från Yvonne Rydings hudvårds serie!
Smörjde endast 2 ggr & de e som jag aldrig ens haft problem,UNDERBART!!! Ett måste i varje handväska!Har använt den på torra nariga armbågar, torra läppar m.m. Läker de mesta så himla snabbt vilket jag älskar så ska de vara!! Priset för denna är ca fr 99:- men jag skulle kunna betala mer för produktens magiska egenskaper, såå ut å köp den!!


Take care of your nails

Hösten är här & vintern närmar sig med stormsteg............ta hand om din tassar i kylan!!
Super viktigt i kylan tre måsten NAGELOLJA, NAGELBANDSCREME & HANDLOTION!!!

Finns att köpa på Vasastans Nagelcenter!!!

Perfekt olja för allergiker

 


RSS 2.0